Viimeksi päivittelin sitä etten keksi mitä tehdä. Heti kirjoituksen julkaisemisen jälkeen heitin puikoille parillisen määrän silmukoita nyt hetken tutkimisen, sivuen koluamisen, googlaamisen ja etsimisen jälkeen Novitan Karuselliksi selvinnyttä akryylilankaa.

[Kuvaa en saa otettua nyt, koska jouduin palauttamaan salaman koululle, mutta se kyllä tulee tähän kun aurinko sallii]

Malli: Calorimetry (Knitty talvi 2006, suomennos)
Lanka: Novita Karuselli (100% akryyli)
Puikot: Ällömuovipyöröpuikot

Ihan järkyttävää neuloa muovia muovilla. Ainoa lohtu on se, ettei tämä jäänyt keskeneräiseksi (kuten se pipobaskerin alku josta sen suoraan neuloin). Ja pakko myöntää, että tämä ruskea/kuparinruskea/siniturkoosi on aika nätti väriyhdistelmä.

Sillävälin kun tuon nakuttelin kasaan, löysin toisen oivan langantappo-ohjeen, jonka seuraamani Kiristääkö silmukkaa? -blogin Ebbu oli neulonut: Ravelryn Natalie Larsonin Spring Beret. Ebbu toteutti mallin pienempänä, mutta minä varmaan teen slouchy-version. Jo pitkään pitämäni (ostettu) leijonankeltainen slouchymyssy rupeaa jo vetelemään viimeisiään. Varastossa on pari kerää mustaa puuvillalankaa, jota en kyllä viimeksi tykännyt neuloa, mutta ehkä tämän takia uhrautuisi... Vaihtoehtoinen malli jotka varmaan senkin joskus neulon itselleni, on Slouchy Copy-Cat Hat.

Edelleen lojuu korissa se kerä itsevärjättyä Nallea, jonka nyt haluaisin neuloa pois. Sukkia mietin kun mitään muuta en keksi.