No, nyt se tapahtui. Kadotin muistikorttini. Viimeksi kun näin sen, ennen New Yorkin reissua, tiesin että jos jätän sen siihen paikkaan, unohdan ja hukkaan sen. Mietin kuitenkin, että koska olin huomannut sen, muistaisin sen sijainnin. Toisin kävi. Minulla ei ole aavistustakaan missä se on.

Käytin New Yorkissa koulun 4GB-muistikorttia, jonka jouduin antamaan takaisin koululehden lainassa olleen kamerasetin mukana. Nyt huomasin että pakkasin kamerareppuun sitäpaitsi oman akkulaturini, koska lehden laturi löytyi huoneestani.

Löytyi? Miten sieltä mitään voi löytyä? No koska siivosin! Ihan oma-alotteisesti! Nyt lattiankin näkee (en liiottele). Totesin, että olisi ihana kotoa muuttaessani kyetä pakkaamaan kaikki mukaan ollenkaan miettimättä tarvinko jotain esinettä vai en. Katselin hieman kirjahyllyäni:
- Kannattamani jääkiekkojoukkueen logopukki
- Poikkihuiluni
- Kolmet kengät, kaikki korolliset (!!!)
- Kolme rasiaa täynnä perittyjä ex libriksiä
- Ratsastuskypäräni
- Raastinrautani
- Äidin vanha Longchamp-laukku jonka ajattelin korjata omaan käyttöön
- Maalaukseni 1,5v takaisilta Ympäristötoimintapäiviltä
- 7 tölkkiä vadelmaolutta
- 15 (!) periaatteessa käyttämätöntä kansiota
- Isän vanha kannettava tietokone joka ei käynnisty
- Estekilpailuista ansaitsemani palkintoruusukkeet
- Pari laatikkoa täynnä romua, valokuvia ja piirrustuksia
- Eräältä henkilöltä yläasteella saamamme hyvien tyyppien Kultakenkä-diplomi
- Pieni boksi, johon kerään liput keikoilta, leffasta, matkoilta jne
- Palapelejä joita en ole koskaan tehnyt ja Rapakalja -peli (kyllä, yhdellä p:llä)

Ja tietysti ihan julmetusti sademetsää: turhia papereita joita "varmaan joskus vielä tarvitsee", sekä ne vähät kirjat joita omistan. Pystyssä ne, jotka olen lukentu, maaten pylväässä ne, joita en ole. Kirjoja koko hyllyssä on vain reilun rivin (eli yksittäis-Lundia-hyllystä kahden rivin verran), loput neljä ovat täynnä romua. Kirjoja tosin lojuu ympäri huonetta, ja olen kyllä miettinyt että niille pitäisi raivata tuolta tilaa... Mutta mitä teen kaikille tavaroilleni?

Sängyn alla on kolme suurta vedettävää laatikkoa, sieltä löytyy vielä oudompia esineitä. En kurkkaile niihin hirveän usein, mutta tungen niihin kyllä siivousvimmassani tavaroita vähän summamutikassa... Kauratyynyä, satulahuopa, levyteline, pehmoleluja (^__^"), vanhoja koulujuttuja, Nintendo64-konsolini ja niin pois päin.

Voi, kun voisin muuttaessani vain siirtää kaikki tavarat kerralla muuttolaatikoihin sillä hetkellä miettimättä ottaakko vai jättääkkö. Se vain vaatii paljon työtä. Toivottavasti jonain päivänä tuntisin hermojeni kestävän sellaisen projektin.