Eksyin vuodatus.netin etusivun kautta toissapäivänä tikkunekun Taikinaterapiaa-blogiin. Ihastuin täysin, mutta en ollut uskoa olevani lukutaitoinen, kun selvisi että marsipaaniruusut olivat leipojan itse tekemiä. Onhan sitä lapsena aina juhlakakkuja ihastellessa välillä ihmetellyt, että mitenköhän moiset on väännetty.

Näytin Taikinaterapiaa äidille, joka käski heti lähettää linkin sähköpostiinsa (isän koneella käytämme eri selaimia, hän IE:tä ja minä Operaa). Aikansa ihasteltua hän eksyi jotain kautta myös Essuliinin HerkkuHovi-blogiin ja löysi sieltä käsiinsä marsipaaniruusujen teko-ohjeen! Hänen oli tietenkin pakko päästä kokeilemaan.

Kaupassa käydessämme tarttui sitten mukaan paketti valmiiksi värjättyä marsipaania. Mutta kävikin niin, että minä sitä ruusua lähdin yrittämään...

Ja kyllä se kai ihan hyvin ensimmäiseksi onnistui, vai? :D

1763431.jpg

Mitä nyt kanta vielä rumana, kun en sitä vielä ennen kuvan nottoa leikannut. Kyllä tuo minun kakkuuni kelpaisi, ja tilattiin jo isoisän 73-vuotispäivillekin kuun alkuun.

Tämän olisi pitänyt olla ensimmäinen herkkupostaukseni, mutta vastakohta Rocky Road.. no ei voi mitään. Nähdään tämä "edistyksenä"!