Poikaystävä täytti toissapäivänä 20 vuotta! Huomenna vietetään synttäreitä suvun voimin Turun suunnalla, äitinikin on kutsuttu... Olemme seurustelleet kaksi vuotta eivätkä vanhempamme ole vielä tavanneet. No, hyvä saada tämäkin jaloista hoidettua, vaikkakin verrattain myöhässä.

En ole mikään korttiväsääjä, mutta sain vision! Olen jonkun aikaa hamstrannut lehdistä kivoja kuvia ja tekstejä, ja ne tulivatkin tässä käyttöön. Paketoin lahjan tavalliseen ruskeeseen paperiin, nauhana pitsiä - joka toistuu kortissa.

1863923.jpg

Kortin tekstiä en paljasta, mutta se sopinee korttiin ja lahjaan ja poikaystäväni elämäntilanteeseen. Maanantaina hän on virallisesti kotoa muuttanut, vaikkei pääse omaan asuntoon asumaan kuin vasta lokakuussa - armeijassa kun on. Muuttaa kaiken lisäksi hieman lähemmäksi tätä Sipoon korpea :)

1863924.jpg

Kortti on hyvin yksinkertainen. Taustana tekstiä, jonka leikkasin parin sentin suikaleiksi ja asettelin joka toisen oikein ja joka toisen väärin päin, koska en halunnut että tekstistä saisi selvää. Joka tapauksessa se on ruotsiksi, eli poikaystäväni tuskin siitä mitään hirveästi ymmärtäisi kuitenkaan. Päälle liimasin Tiimarista löytynyttä pitsinauhaa ja siihen vielä päälle luultavasti VO!MA-lehdestä löytyneestä mainoksesta nuo kuumailmapallot.

"Pakettinauha" ei ole kiinnitetty paperiin kuin paketin toiselta puolelta, joten kiinnitin kortin nauhaan jouluksi ostamillani pikkupyykkipojilla. En tykkää käyttää teippiä, joten paketointi tapahtui liiman avulla. Paljon siistimpää!