Istuin neulomassa isälle tarkoitettua Cousteau-pipoa kahteen asti viime yönä. En ole nopea neuloja (ihan kohtalainen kylläkin) eikä yhden foorumin kyttäys ja mesessä keskustelu ollenkaan nopeuttanut asiaa. Sitäpaitsi Rose Mohair näytti loppuvan pahasti kesken, ja jotenkin kai kuvittelin, että mitä nopeammin saan pipon valmiiksi, sitä vähemmän lankaa kuluu... No, jäljelle jäi noin 30cm lankaa, eli aika hyvin meni yksi kerä Regian kaverina tuohon.

2165371.jpg

Kivan aneemiset kasvot. Kai se antibioottikuuri tekee tehtäväänsä edelleen - ja niin, on minulla ihan todettu anemiakin. Ilman verenluovutuksen yhteydessä otettua hemoglobiinimittausta ei varmaan sitäkään olisi koskaan tullut todettua. Nyt olen rauta- ja B-vitamiinikuurilla, tammikuun alussa pitäisi päästä lääkärille mittauttamaan uudelleen. 97g/l oli SPR:n väittämä arvo... Mutta kukaan ei kyllä olisi koskaan arvannut. Kysykää keneltä tahansa.

Päättelin tuossa aamupäivällä kaikki joululahjat (ja päivitin kuvat, ne edelliset oli aika hirveät - mutta itsepäisenä oli pakko ottaa ilman päivänvaloa), nyt on enää paketointi jäljellä. Milloinkohan senkin saan tehtyä?

Isä tulee huomenna Suomeen!