Se ei ole kaunis, esteettinen, hyvännäköinen, sivistynyt, luokiteltava, vaikea eikä varsinkaan sopiva ensimmäiseksi ruoanlaitto-postauksekseni - mutta ah, niin (!) hyvää. Rocky Road!

1760324.jpg

150g tummaa suklaata
150g maitosuklaata
Hasselpähkinöitä
Vaahtokarkkeja
Keltaisia M&M'ssejä
Yksi riisikakku

Suklaat sulatetaan; ensin tumma. Vuoka öljytään ja pohjalle laitoin hakattuja pähkinöitä ja vaahtokarkkeja leikattuna. Sulaneeseen suklaaseen sekoitin niitä samoja sekä riisikakun palasia. Seos vuokaan, ja seuraavaa suklaata sulattamaan! Väliin laitoin loput riisikakunpaloista ja heivasin sinne kaveriksi myös vaahtokarkinpalasia ja murskattuja M&M'ssejä. Sulaneeseen maitosuklaaseen vaahtokarkkeja, paljon M&Mssejä ja vähän pähkinää - ja vuokaan tumman suklaaan päälle. Pinnalle vielä ripotellaan hieman kaikkea vain mahdollisimman värikkäät M&M'ssit kelpuuttaen. Pakastimeen tunniksi tai jääkaappiin pariksi; et voilà, votre dessert au Rocky Road!

Kerron salaisuuden; onnistuin tänään rikkomaan isän Ikea-veitsen himotsessani tätä eilisen jälkiruokaa. En jaksanut odottaa sen pehmenemistä, ja niin menin törkkäämään keittiöveitsen suklaaseen ja vääntmään... naps! Eipä ole veitsessä kärkeä enää, mutta ei kuulemma haitannut. Ikeaa, tosiaan.