Keskellä ei mitään, jonkun matkaa Brysselistä pohjoiseen, on joku älyvälkky keksinyt rakentaa Maasmechelen Villagen; täysin keinotekoisen kylän, jonka tarkoituksena on palvella niitä shoppailufriikkejä, jotka haluavat laatua, mutta mallistolla ei niinkään ole väliä eikä hintaa mielellään saisi olla liikaa. Kauppoja on yksi kävelykatu täynnä. Löytyy Versace, Converse, Diesel, Levi's, RiverWoos, Puma, MissSixty, Garcia, Barbour, Talking French, Bellerose, Marc O'Polo, Mexx, Oakley, Kalvin Clein, Reebok, Kipling, Hugo Boss, Donaldson, Mer du Nord... Oikeasti - you name it.

Kaikki kaupat ovat joko ns. outlet-kauppoja, joissa tehtaanmyymälien tapaan myydään vanhentuneita mallistoja sekä myös satunnaisesti viallisia vaatteita alennettuun hintaan. Käymme äidin kanssa täällä shoppailemassa kerran pari vuodessa, ja silloin pyritään hankkimaan kaikki pakollinen. On kätevää, kun kaikki on laatua ja kaikki on sen yhden kadun varrella. Ajomatkaa on toki puolitoista, ehkä kaksikin tuntia (joka on hirveästi Belgiassa!), mutta kyllähän sen nyt tälläisen takia kestää.

Nyt oli sitäpaitsi vielä alennetuista hinnoista kesäalet meneillään!

Tällä käyntikerralla (19.7.2008) tarttui mukaan seuraavat löydöt:

Calvin Klein -farkut, 58€. Uutena mallistona hintaa olisi ollut 138€, eipä taida kaapista löytyä sen hintaisia farkkuja - eikä koskaan ole löytynytkään. Istuivat kuin valetut, tosin tappieni takia jää lahkeet hieman turhan pitkiksi. Se korjaantuu joko lyhentämällä tai löytämällä kivat korot joitten parina näitä käyttää.

1752425.jpg

Toisetkin farkut löytyi, Garcialta ostin ensimmäiset pillini! Hintaa paljon vähemmän, 45€ irtosi ja alkuperäishinta puolet edellisistä. Koeajoin nämä eilen ja voi että oli mukavat! Istuvat nämäkin kuin valetut, ihan kuin alasti kävelisi ympäriinsä!

1752452.jpg

Kengät Biancon kesämallistoa 2008

Dieselille oli juuri tullut "uutta" mallistoa. Kävelin kauppaan sisälle ja totesin että tämä paita oli pakko saada! Hintaa vähän kauhistelin ensin, mutta kun edellisenä päivänä olin palkan saanut, niin mikäs siinä... 50€ pulitin, alkuperäishinta 100€. Yllätyin itsekin tästä ostosta, koska en esimerkiksi vuosi sitten olisi tälläista paitaa ostanut, en sitten ikimaailmassa... Takaosa on sekin v-mallinen, keskellä nappiyksityiskohta.

1752467.jpg

1752476.jpg

Yllätyin tuosta ostoksesta, mutta tästä vielä enemmän! En edes tiedä vielä miten tätä käyttää, mutta se näytti sopivan hyvin päälle - ja printistä tykkään paljon. 45€, alkuperäishinta 80€.

1752488.jpg

Vielä löytyi Talking Frenchistä ruskea hame ja Marc O'Pololta valko/beige liivi. Laitan niistä kuvaa ja tietoa, kun saan raahattua itseni silittämään ne ja ottamaan paremmaat kuvat. Hametta olinkin etsinyt, liivi oli taas äidin päähänpisto :)